Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Op 6 en 7 juni 2015 organiseert ‘Heb hart voor longen Zaandam’ namens ‘Stichting PHA  Nederland’ op sportpark Hellas Sport Zaandam het evenement ‘24 uur Heb hart voor longen Zaandam‘. Het evenement start op 6 juni om 14.00 uur met een gevarieerd programma. De volgende dag klinkt om 14.00 uur het eindsignaal. Het evenement wordt feestelijk afgesloten met een spectaculaire Afterparty waarop de totale opbrengst bekend wordt gemaakt.

Het doel van het evenement is geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar Pulmonale hypertensie (PH). De kantine opbrengst van Hellas Sport komt niet ten goede van het goede doel.

Het evenement ’24 uur Heb hart voor longen Zaandam’ draait vooral om de dappere PH patiënten en hun strijd tegen Pulmonale Hypertensie. De PH patiënten zijn daarom ook onze VIPs. Voor hen hebben we een speciaal programma opgesteld en worden ze het hele weekend in het zonnetje gezet.

Op 6 en 7 juni kunt u actief meedoen aan de 24-uurs Wandelestafette, het 24-uurs Voetbaltoernooi en/of de Trimloop. De kosten van deelname aan deze activiteiten bedragen € 10 per persoon. Daarnaast zijn er Clinics en andere leuke activiteiten en 24-uurs Entertainment

Doe mee en schrijf je in als team of als individu!
Doe samen met je familie, vrienden, kennissen, collega’s of buren mee aan de wandelestafette, het voetbaltoernooi of de trimloop. Vorm een team, bedenk een originele Teamnaam en kies een Teamcaptain. De Teamcaptain gaat naar de inschrijfpagina en meldt het team aan. Voor de Trimloop is het ook mogelijk om je individueel in te schrijven!

Ga naar www.hebhartvoorlongenzaandam.nl om je in te schrijven!

Vakantie tips

Lees hier tips over o.a. vakantie, sport en beweging.

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie? Neem contact met ons op.

Films

Bekijk de animatiefilm over Pulmonale Hypertentsie en patiënten interviews.

Diagnostiek & onderzoek

Informatie over diagnostiek en onderzoek dat nodig is om Pulmonale Hypertensie te onderscheiden van subtypen.

PH-team

Het Landelijk Expertise Centrum voor kinderen met PH als centraal punt voor onderzoeken en kennis.

KinderPH.nl
Op de website KinderPH vind u alle informatie over Pulmonale Hypertensie en het onderzoek naar PH dat plaats vindt in het UMCG.