Slide background
Slide background
Welkom Informatie Research nieuws Organisatie Contact

PROFESSIONALS

Welkom op het professionalgedeelte van de website van het Landelijk Expertisecentrum voor kinderen met Pulmonale Hypertensie. Vanuit het expertisecentrum wordt nauw samengewerkt met het Netwerk KinderPH.

Dit is een samenwerkingsverband tussen de tien Nederlandse kindercardiologische centra: 9 netwerkcentra en 1 expertisecentrum. Het expertisecentrum fungeert als nationaal expertisecentrum en verwijscentrum voor Pulmonale Hypertensie op de kinderleeftijd.

Zorgprofessionals vinden op deze internetsite de meest actuele Standaard voor PH op de kinderleeftijd, updates van de richtlijn, een diagnostische checklist, achtergrondinformatie en informatie over het expertisecentrum.
Zie downloads

nieuws-1
Op 3 en 4 oktober vond het ‘First European Conference of Neonatal and Pediatric Pulmonary Vascular diseases’ in het UMCG plaats. Vooraanstaande onderzoekers en experts zowel binnen en buiten Europa en het UMCG, hebben hun onderzoeksresultaten … Lees verder →

KinderPH.nl
Op de website KinderPH vind u alle informatie over Pulmonale Hypertensie en het onderzoek naar PH dat plaats vindt in het UMCG.